ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κολόμ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κίνο Κολόμ έκανε θραύση για μία τριετία στη VTB League με την Ούνικς Καζάν, είδε όμως τις ομάδες της πατρίδας του να τον αγνοούν επιδεικτικά το φετινό καλοκαίρι.

Μετά από τρία χρόνια στη VTB League με τα χρώματα της Ούνικς Καζάν, ο Κίνο Κολόμ μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπαχτσεσεχίρ. Η νεοφώτιστη ομάδα της BSL έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπως φάνηκε από τις μεταγραφές που έκανε (Ντι Τζέι Ουάιτ, Άντι Ρόουτινς, Κρις Μπαμπ, Εμίρ Πρέλντζιτς και Μάρκους Σλότερ μεταξύ άλλων), με τον 29χρονο γκαρντ να πείθεται από αυτά που άκουσε και να λέει το "ναι" στην πρόταση που του έγινε.

Το περίεργο της ιστορίας είναι πως στη διάρκεια του καλοκαιριού, το όνομά του δεν γράφτηκε για κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Liga Endesa. Όπως τόνισε ο ίδιος μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανική ιστοσελίδα, ουδέποτε έφτασε στα χέρια του πρόταση από ομάδα της πατρίδας του. Μόνο η Ουνικάχα Μάλαγα εξέφρασε κάποια στιγμή ενδιαφέρον για εκείνον, δίχως όμως να προχωρήσει σε πρόταση και διαπραγμάτευση.

" Το καλοκαίρι είπα στον ατζέντη μου ότι ήθελα μια νέα πρόκληση, ήθελα να αλλάξω πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι πέτυχα πολλά στη VTB League με την Ούνικς Καζάν, οπότε ήθελα μια νέα πρόκληση. Στην Ισπανία, μόνο με την Ουνικάχα Μάλαγα μίλησα το καλοκαίρι. Οτιδήποτε άλλο γράφτηκε, δεν είναι αληθές", σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: " Στην αρχή του καλοκαιριού, η Ουνικάχα Μάλαγα μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της, αλλά περίμενα κάτι από την EuroLeague. Τότε μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να περιμένουν για πολύ, οπότε τελείωσε εκεί το πράγμα. Δεν υπήρχε ούτε πρόταση, ούτε διαπραγμάτευση, ούτε συζήτηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ