ΜΠΑΣΚΕΤ

Ουνικάχα Μάλαγα - Γκραν Κανάρια 89-76: "Καθάρισαν" οι Σερμαντίνι και Φερνάντεθ

Ουνικάχα Μάλαγα - Γκραν Κανάρια 89-76: "Καθάρισαν" οι Σερμαντίνι και Φερνάντεθ

Η Ουνικάχα Μάλαγα νίκησε με 89-76 την Γκραν Κανάρια, η οποία υποχώρησε στο 1-3 στην Liga Endesa, ενώ η Βαλένθια επικράτησε εκτός έδρας με 81-78 της Ομπραντόιρο του πολύ καλού Κώστα Βασιλειάδη.

Η Ουνικάχα Μάλαγα στην 4η "στροφή" της Liga Endesa φάνηκε αφιλόξενη στην Γκραν Κανάρια , την οποία νίκησε με 89-76, Οι παίκτες του Λουίς Κασιμίρο - ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την τέως ομάδα του - έδωσαν συνέχεια στο άσχημο ξεκίνημα της Γκραν Κανάρια, η οποία είναι στο 0-1 στην EuroLeague και στο 1-3 στο πρωτάθλημα της Ισπανίας .

Το σύνολο του Σάλβο Μαλντονάντο συνεχίζει να μετράει μία νίκη σε τέσσερις αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς οι Χάιμε Φερνάντεθ (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Γκιόργκι Σερμαντίνι (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ) φρόντισαν η Ουνικάχα Μάλαγα να φτάσει στην επικράτηση. Οι γνώριμοί μας από την θητεία τους στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν, Μπράιαν Ρόμπερτς και Κάιλ Γουίλτζερ σημείωσαν από 8 και 7 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Κλέβιν Χάνα σημείωσε 12 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Γκραν Κανάρια.

Ο Κώστας Βασιλειάδης (18 πόντοι, 2/3 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 2/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ), πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία, όμως, δεν ήταν αρκετή για την Ομπραντόιρο. Η Βαλένθια "λύγισε" εκτός έδρας την ομάδα του Έλληνα σουτερ με 81-78, καθώς ο Σαμ Βαν Ρόσομ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με buzzer beater τρίποντο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ