ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάου Γκασόλ για την απόσυρση Ναβάρο: "Ηταν περίεργο αυτό που έγινε"

Spain's center Pau Gasol, right, celebrates with teammate Juan Carlos Navarro (7) after their win over Croatia in their men's quarterfinal  basketball game at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Wednesday, Aug. 20, 2008.  (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Μετά τον Μαρκ Γκασόλ ήρθε η σειρά του Πάου Γκασόλ να πάρει θέση για τον άγαρμπο τρόπο που αποφάσισε η Μπαρτσελόνα να ωθήσει τον Ναβάρο στην απόσυρση, παραδεχόμενος ότι παραξενεύτηκε.

Ο τρόπος που η Μπαρτσελόνα ουσιαστικά ώθησε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην απόσυρση δεν άρεσε σε πολύ κόσμο. Αρκετοί εν ενεργεία παίκτες έχουν πάρει μάλιστα θέση για αυτό το θέμα, με τον Μαρκ Γκασόλ να είναι ένας από αυτούς . Τώρα ήρθε η σειρά και του Πάου Γκασίλ, ο οποίος έχει περάσει σχεδόν 20 χρόνια στις εθνικές ομάδες με τον Ναβάρο, να πάρει θέση.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Marca", ο Γκασόλ είπε με νόημα: " Ήταν λίγο περίεργο αυτό που έγινε. Δεν ήταν αυτό που θα ευχόσουν. Με έναν παίκτη της αξίας και της σπουδαιότητας του Χουάν Κάρλος έπρεπε να κάνουν τα πράγματα στο σωστό επίπεδο. Ελπίζω να έχει το αντίο που του αξίζει".

Ακολούθως ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ τόνισε: " Σίγουρα θα συνεχίσει στον σύλλογο και πρέπει να του βρουν μία κατάλληλη θέση. Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να του βρει μία θέση που θα αντιπροσωπεύει την σπουδαία καριέρα που είχε ως παίκτης και όσα σήμαινε για τον σύλλογο ως πρέσβης της για τόσα χρόνια. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να κάνει και αυτή κάτι για να τον τιμήσει".

Τέλος μιλώντας για το αν σκοπεύει ο ίδιος να αποσυρθεί άμεσα από την ενεργό δράση δήλωσε: " Η απόσυρση θα έρθει, είναι αναπόφευκτη. Σαν τον θάνατο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου και να απολαύεσεις αυτό που κάνεις. Απολαμβάνω το μπάσκετ. Είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν ξέρω πότε θα αποσυρθώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να απολαύσω την σεζόν. Όταν έρθει η ώρα, θα αποφασίσω".

AP Photo/Eric Gay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ