ΜΠΑΣΚΕΤ

Πράσινος ξανά, αλλά στην Ισπανία ο Τζέικομπ Γουάιλι

Πράσινος ξανά, αλλά στην Ισπανία ο Τζέικομπ Γουάιλι

Πίσω στην Ισπανία για χάρη της Μπανταλόνα ο Τζέικομπ Γουάιλι, που δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη EuroLeague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στη μία σεζόν του στον Παναθηναϊκό, δεν ενθουσίασε. Μπερδεύτηκε ανάμεσα σε δύο θέσεις, δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε, δεν βοήθησε και δεν τέθηκε ζήτημα παραμονής του για ακόμα μία χρονιά. Ο Τζέικομπ Γουάιλι αποχώρησε από την Αθήνα και επέστρεψε στην Ισπανία, για να φορέσει την περίοδο 2020/21 τη φανέλα της Μπανταλόνα.

Ο 25χρονος Αμερικανός έπαιξε στους Μπρούκλιν Νετς της σεζόν 2017/18, συνέχισε στη Λούντβιχσμπουργκ, πήγε στην Αδελαΐδα, αγωνίστηκε με τη Γκραν Κανάρια στη EuroLeague και τώρα γυρίζει στη Liga Endesa για να αναλάβει έναν σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που είχε φέτος υπό τις οδηγίες των Πεδουλάκη, Βόβορα, Πιτίνο.

Σε 24 αγώνες της περιόδου που ολοκληρώθηκε πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού, ο Γουάιλι είχε 5.4 πόντους από 65% στο δίποντο και 70% στις βολές, 1.8 ριμπάουντ και 6.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 11:47 συμμετοχής. Τη συμφωνία του με τη Μπανταλόνα αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσεμά ντε Λούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ