ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώην παίκτρια έγινε viral ως δημοσιογράφος επειδή πανηγύρισε το καλάθι του Γιουλ

Spanish professional women's basketball player Amaya Valdemoro poses for photographers before the 'Marca Leyenda Awards' Ceremony at Callao Cinema in Madrid, Spain. Tuesday Nov. 26, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin)
Spanish professional women's basketball player Amaya Valdemoro poses for photographers before the 'Marca Leyenda Awards' Ceremony at Callao Cinema in Madrid, Spain. Tuesday Nov. 26, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin) AP

Ένα ακόμη θέμα προέκυψε από τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, λόγω του πανηγυρισμού της Αμάγια Βαλντεμόρο στο καλάθι του Σέρχιο Γιουλ (VIDEO).

Η πρώην παίκτρια και νυν δημοσιογράφος Αμάγια Βαλντεμόρο πανηγύρισε το καλάθι του Σέρχιο Γιουλ με το οποίο ο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε την Μπαρτσελόνα (77-77) σε "νεκρό" χρόνο κι έστειλε τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στην παράταση, με το τρόπαιο να καταλήγει τελικά στους Καταλανούς και τους Μαδριλένους να έχουν έ ντονα παράπονα για τη διαιτησία και να απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από τη Liga Endesa.

Τη Ρεάλ Μαδρίτης στήριζε η Αμάγια Βαλντεμόρο στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, με την Ισπανίδα παλαίμαχη μπασκετμπολίστρια και δημοσιογράφο να πανηγυρίζει το καλάθι με το οποίο ο Σέρχιο Γιουλ ισοφάρισε και έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Στα 42 της χρόνια, η Βαλντεμόρο έχει αφήσει τα παρκέ και σχολιάζει αναμετρήσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. Η καριέρα της στα γήπεδα ήταν πολύ σημαντική και θεωρείται μία από τις κορυφαίες Ισπανίδες αθλήτριες όλων των εποχών έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας και εννιά Κύπελλα, ενώ για τρεις σεζόν έπαιξε στο WNBA και τις Χιούστον Κόμετς, πανηγυρίζοντας μάλιστα ισάριθμα πρωταθλήματα.

Το γεγονός ότι πανηγύρισε το καλάθι του Γιουλ έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στην Ισπανία κι έχει γίνει viral, με την ίδια πάντως να μην παίρνει θέση για το συμβάν.

Δείτε το video:

Photocredits: AP/Abraham Caro Marin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ