ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαν σήμερα, πριν από 6 χρόνια η Σαραγόσα ανακοίνωσε τον Αντετοκούνμπο

Σαν σήμερα, πριν από 6 χρόνια η Σαραγόσα ανακοίνωσε τον Αντετοκούνμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που η Σαραγόσα απέκτησε τα δικαιώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Φιλαθλητικό για τον νυν σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς (PHOTO).

Ήταν 17 Δεκεμβρίου του 2012, όταν η Σαραγόσα ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της τη συμφωνία με τον Φιλαθλητικό για τα δικαιώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από έξι χρόνια, η ισπανική ομάδα έκανε την κίνηση-ματ με τον 18χρονο τότε περιφερειακό, που όμως δεν έπαιξε ποτέ με τη φανέλα της καθώς αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, τον Ιούνιο του 2013, οι Μιλγουόκι Μπακς τον απέκτησαν στο νούμερο 15 του NBA Draft.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας:

" Η Σαραγόσα συμφώνησε με τον Φιλαθλητικό της Α2 Ελλάδας για τα δικαιώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενός Νιγηριανού με ελληνική υπηκοότητα 18χρονου αθλητή με ύψος 2μ.06. Ο Αντετοκούνμπο θα μείνει στην ομάδα του έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα ανήκει στη Σαραγόσα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2017.

Ο Γιάννης Αντεςτοκούνμπο ήταν ευχαριστημένος από τη συμφωνία: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια διοργάνωση σαν το ισπανικό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα όπως η Σαραγόσα, στην οποία θα ωριμάσω σαν παίκτης. Ευχαριστώ τον Φιλαθλητικό για τη δουλειά που έκανε με εμένα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν μια τρομερή ευκαιρία και ευχαριστώ τους προπονητές μου Τάκη Ζήβα, Γρηγόρη Μελλά, Σπύρο Βελληνιάτη" είπε".

Σαν σήμερα, πριν από 6 χρόνια η Σαραγόσα ανακοίνωσε τον Αντετοκούνμπο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ