ΜΠΑΣΚΕΤ

Τενερίφη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση έξι παικτών

Τενερίφη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση έξι παικτών
EUROKINISSI

Η Τενερίφη ξεκίνησε άμεσα στο ξεκαθάρισμα ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την αποχώρηση έξι παικτών από το ρόστερ της.

Με την σεζόν 2019/20 να ολοκληρώνεται και επίσημα στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Μπασκόνια να κατακτά τον τίτλο χάρη στη νίκη της με 69-67 επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό, η Τενερίφη αποφάσισε να κοιτάξει άμεσα την επόμενη μέρα, ανακοινώνοντας την αποχώρηση έξι παικτών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη (ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια των Άαρον Γουάιτ, Λαάου Κονάτε και Νικ Ζέισλοφτ, ενώ παράλληλα πάρθηκε η απόφαση να λυθούν τα συμβόλαια των Τόμας Γκιέλο, Άλεξ Σουάρεθ και Ντίνο Ράντοντσιτς, αφού η Τενερίφη είχε το δικαίωμα να κάνει opt out.

Για την ιστορία, η Τενερίφη είναι μία από τις ομάδες που προβλέπεται να αγωνιστούν στην τελική φάση του Basketball Champions League στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου θα χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο της Οστάνδης για να προκριθεί στο Final Eight.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ