ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναντολού Εφές: Κράτησε και τον Μπαλμπάι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σε άλλη μία ανανέωση παίκτη προχώρησε η Αναντολού Εφές, η οποία ανακοίνωσε την παραμονή του Ντόγκους Μπαλμπάι για άλλα δύο χρόνια.

Οι ανανεώσεις παικτών καλά κρατούν στην Κωνσταντινούπολη. Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε σήμερα (27/5) ότι ο Ντόγκους Μπαλμπάι θα παραμείνει στην τουρκική ομάδα για άλλα δύο χρόνια, κάνοντας τον Τούρκο γκαρντ τον τέταρτο κατά σειρά παίκτη που παρέμεινε στο ρόστερ.

Πριν από τον Μπαλμπάι είχαν προηγηθεί ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο Κρούνοσλαβ Σίμον και ο Βασίλιε Μίτσιτς, ενώ τον... χορό των ανανεώσεων είχε αρχίσει ο Εργκίν Αταμάν, ο προπονητής της Εφές. Ο Μπαλμπάι δεν είχε μεγάλο ρόλο στην φετινή Εφές, ωστόσο είναι ο πιο παλιός παίκτης και αρχηγός της.

Ο 30χρονος γκαρντ παίζει στην Εφές από τη σεζόν 2011/12 και στο τέλος του νέου συμβολαίου του θα συμπληρώσει μία δεκαετία στην τουρκική ομάδα. Την τρέχουσα σεζόν είχε 2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 10,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ