ΤΟΥΡΚΙΑ

Απειλούν με αποχή από τους αγώνες οι απλήρωτοι παίκτες της Τραμπζονσπόρ!

Απειλούν με αποχή από τους αγώνες οι απλήρωτοι παίκτες της Τραμπζονσπόρ!
TRABZONSPOR OFFICIAL TWITTER ACOUNT

Η καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών τους είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ να μην μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Σμύρνη για τον αυριανό (30/11) αγώνα με την Καρσίγιακα, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν πληρωθούν δεν σκοπεύουν να αγωνιστούν.

Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται πως προστίθεται κι αυτή στην λίστα με τις τουρκικές ομάδες που δεν είναι φερέγγυες. Σε αντίθεση ωστόσο με τις άλλες ομάδες που έχουν κατηγορηθεί για το ίδιο, η Τραμπζονσπόρ ενδέχεται να πληρώσει (πολύ) άμεσα τις συνέπειες. Ο λόγος; Οι απλήρωτοι παίκτες της φαίνονται διατεθειμένοι να μην αγωνιστούν ξανά μέχρι να πληρωθούν!

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Τραπεζούντας χρωστάει δύο μήνες στους παίκτες, οι οποίοι αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Ενόψει του αγώνα με την Καρσίγιακα λοιπόν για την 8η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος (30/11) αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στην Σμύρνη όπως ήταν προγραμματισμένο! Ξεκαθάρισαν μάλιστα ότι αν δεν πληρωθούν δεν σκοπεύουν να αγωνιστούν!

Οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ έδωσαν διορία μέχρι το βράδυ στους διοικούντες. Το πλάνο τους θέλει να προπονούνται και αν πληρωθούν θα ταξιδέψουν με την βραδινή πτήση για την Σμύρνη για τον αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν πίσω στην Τραπεζούντα, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει η Τραμπζονσπόρ το παιχνίδι στα χαρτιά.

Η Τραμπζονσπόρ έχει ρεκόρ 3-4 έπειτα από 7 αγώνες και βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, ούσα ωστόσο ισόβαθμη με άλλες 5 ομάδες.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ