ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρ-Εφές στον τελικό Κυπέλλου Toυρκίας

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Τουρκίας στον τελικό της Κυριακής (17/2).

Τα φαβορί επικράτησαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Τουρκίας και στο μεγάλο τελικό θα συναντηθούν η Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην EuroLeague, Αναντολού Εφές, ήταν σαφώς ανώτερη από την Μπεσίκτας και τη νίκησε 78-70. Ο Αντριέν Μοερμάν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Βασίλιε Μίτσιτς ο οποίος πέτυχε 9 πόντους και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ερκάν Βεϊσέλογλου με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Φενέρμπαχτσε έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ κι επικράτησε 73-65. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ηγέτης για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και σε 31 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 18 πόντους (2/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 5/6 βολές), ενώ έδωσε 5 ασίστ και "κατέβασε" 4 ριμπάουντ. Από την πλευρά της η Τουρκ είχε σε καλή μέρα τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, αλλά οι 18 πόντοι του δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος εγχώριος τίτλος που θα διεκδικήσουν τη φετινή σεζόν Φενέρ και Εφές. Η τελευταία είχε κατακτήσει το Σούπερ Καπ τον περασμένο Οκτώβριο νικώντας 65-62.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ