ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Φενέρμπαχτσε και η Εφές έχασαν 19 σερί επιθέσεις!

Η Φενέρμπαχτσε και η Εφές έχασαν 19 σερί επιθέσεις!
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές ξέχασαν πως σκοράρουν για ένα πεντάλεπτο, πετώντας στα σκουπίδια 19 επιθέσεις στη σειρά στο μεταξύ τους παιχνίδι για το τουρκικό πρωτάθλημα!

Η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές έχουν δύο από τις έξι καλύτερες επιθέσεις της φετινής EuroLeague. Για την ακρίβεια, η Φενέρ είναι 2η στον σχετικό στατιστικό πίνακα με 88,6 πόντους κατά μέσο όρο και η Εφές 6η με 84,6. Κι όμως, στην τρίτη περίοδο του μεταξύ τους αγώνα για το τουρκικό πρωτάθλημα κατόρθωσαν να πετάξουν στα σκουπίδια 19 επιθέσεις στη σειρά!

Έπειτα από ένα "γεμάτο" πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με την Φενέρμπαχτσε να προηγείται στο σκορ με 44-40, οι δύο ομάδες... ξέχασαν πως σκοράρουν στο δεύτερο μισό. Τουλάχιστον για ένα πεντάλεπτο. Από το 20' έως το 25' σημειώθηκε μόνο ένας πόντος από τεχνική ποινή και οι δύο ομάδες είχαν μαζί 0/10 σουτ και 9 λάθη!

Τελικά, η... κατάρα έσπασε από το τρίποντο που έβαλε ο Ροντρίγκ Μπομπουά 5'08'' πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, ισοφαρίζοντας το σκορ 44-44. Από εκεί και πέρα βέβαια το ματς επανήλθε στην... κανονικότητα, αφού οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους 13-12.

Το γράφημα των σουτ στο πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου:

Η Φενέρμπαχτσε και η Εφές έχασαν 19 σερί επιθέσεις!

* Με "Χ" τα άστοχα σουτ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ