ΤΟΥΡΚΙΑ

Ιβάνοβιτς για Μπασκόνια, Στίματς για Ερυθρό Αστέρα

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε γνώριμα λημέρια ενδέχεται να επιστρέψουν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κι ο Βλάντιμιρ Στίματς, που αποχώρησαν από τη Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα.

Δύο αποχωρήσεις είχε το πρόγραμμα του τουρκικού μπάσκετ τη Δευτέρα (23/12), με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπεσίκτας και τον Βλάντιμιρ Στίματς να φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε καθώς ολοκληρώθηκε το τρίμηνο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο μεν Ιβάνοβιτς δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ισπανικά media αναφέρουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπασκόνια ( μαζί με τον Τσάβι Πασκουάλ ), η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο δε Στίματς πιθανότατα θα γυρίσει στο Βελιγράδι για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα που θέλει να φρεσκάρει το ρόστερ του μπαίνοντας στο 2020.

Ο 62χρονος Ιβάνοβιτς έχει εργαστεί και στο παρελθόν στη Μπασκόνια, από το 2008 έως το 2012, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ ο 32χρονος Στίματς έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα από το 2008 έως το 2010, πριν γυρίσει για τη σεζόν 2015/16.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ