ΤΟΥΡΚΙΑ

Νταρουσάφακα: Ο Μάικλ Έρικ "γκρέμισε" δύο παίκτες της Τουρκ Τέλεκομ και αποβλήθηκε

Νταρουσάφακα: Ο Μάικλ Έρικ "γκρέμισε" δύο παίκτες της Τουρκ Τέλεκομ και αποβλήθηκε

Σε έξαλλη κατάσταση ο σέντερ της Νταρουσάφακα, Μάικλ Έρικ, σώριασε στο παρκέ τον Εντέρ Αρσλάν και τον Τουμέρ Μετίν της Τουρκ Τέλεκομ (VIDEO).

Η νίκη της Νταρουσάφακα επί της Τουρκ Τέλεκομ (94-87) πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο σέντερ της πρώτης, Μάικλ Έρικ, ξέσπασε σε δύο παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας και τους σώριασε στο παρκέ με δυο κινήσεις.

Ο Έρικ -που κάνει εξαιρετική σεζόν στη EuroLeague με 12.3 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά 21:40 συμμετοχής- πρώτα γκρέμισε τον πολύπειρο Εντέρ Αρσλάν χτυπώντας του τη μπάλα στο στήθος και στη συνέχεια κουτούλησε τον Τουμέρ Μετίν για να αποβληθεί με δύο αντιαθλητικά φάουλ τρία περίπου λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.

Ο 30χρονος σέντερ πάντως λίγα λεπτά μετά την αποβολή του εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του. "Θέλω να απολογηθώ στην Τουρκ Τέλεκομ, στην τουρκική λίγκα και στην τουρκική ομοσπονδία για την αντιαθλητική μου πράξη στο αποψινό παιχνίδι. Ήταν αποτέλεσμα του υψηλού ανταγωνισμού και της επιθυμίας για τη νίκη, αλλά πήρα την λάθος απόφαση. Συγγνώμη για ακόμη μία φορά για τις πράξεις μου. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου", έγραψε ο Έρικ στο Twitter.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ