ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Αταμάν φόρεσε ακουστικά για να μην ακούει τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν δεν άντεξε άλλο να ακούει τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να τον βρίζουν και αποφάσισε να φορέσει ακουστικά κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού του τουρκικού πρωταθλήματος (VIDEO).

Ο Εργκίν Αταμάν δίνει το δικό του... σόου στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος . Δύο ημέρες μετά την δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να πάει στην έδρα της Φενέρμπαχτσε , εάν συνεχίσουν να τον βρίζουν οι οπαδοί της, βρήκε έναν τρόπο να μην τους ακούει στην έδρα της Αναντολού Εφές: φόρεσε ακουστικά και άρχισε να ακούει μουσική!

Μόλις ακούστηκε λοιπόν η πρώτη βρισιά εναντίον του κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος, ο Αταμάν έβγαλε ακουστικά και τα φόρεσε! Το ερώτημα είναι τι θα κάνει στον τρίτο αγώνα, τον πρώτο δηλαδή που θα διεξαχθεί στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, το Ουλκέρ Σπορτς Χολ, όπου η κατάσταση θα είναι φυσικά πολύ χειρότερη απ' ότι στο Σινάν Ερντέμ Ντομ.

"Τα τελευταία δέκα χρόνια ακούω συνεχώς υβριστικά συνθήματα εναντίον μου από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Μετά το τέλος του ματς στην Ισπανία (σ.σ. για το Final 4 της EuroLeague) αντέδρασα, αλλά κανείς από τη Φενέρ δεν "συγκινήθηκε". Εκείνος που υποκινεί αυτούς τους οπαδούς είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Φενέρ. Εάν συνεχιστεί αυτό δεν θα πάω στην έδρα τους", είχε πει μετά το τέλος του πρώτου τελικού ο Τούρκος προπονητής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ