ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντάγκλας "εκδικήθηκε" την Αναντολού Εφες

Ο Ντάγκλας "εκδικήθηκε" την Αναντολού Εφες
AP PHOTO/BRANDON DILL

Η Αναντολού Εφές το καλοκαίρι επέλεξε να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Τόνι Ντάγκλας, ο οποίος στην 4η "στροφή" της τουρκικής λίγκας της τρέχουσας σεζόν πήρε την... εκδίκησή του.

Ο Τόνι Ντάγκλας πήρε το... όπλο, έβαλε την υπογραφή του στην εκτός έδρας νίκη της Σακάρια επί της Αναντολού Εφές (96-86) κι "εκδικήθηκε" την τέως ομάδας του.

Ο Τόνι Ντάγκλας μεσούσης της σεζόν 2017/18 κι έχοντας γράψει 385 συμμετοχές στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Νικς, τους Ρόκετς, τους Κινγκς, τους Γουόριορς, τους Χιτ και τους Γκρίζλις, μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Αναντολού Εφές.

Ο Αμερικανός γκαρντ στην EuroLeague της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 είχε μέσο όρο 7,9 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ και το καλοκαίρι αποχώρησε από την Αναντολού Εφές, αλλά παρέμεινε στην Τουρκία, καθώς υπέγραψε στην Σακάρια.

Ο 29χρονος γκαρντ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος βρέθηκε αντιμέτωπος με την τέως ομάδα του και οδήγησε την Σακάρια στην εκτός έδρας νίκη με 96-86. Ο Ντάγκλας αστόχησε μόλις σε δύο σουτ, φόρτωσε με 36 πόντους (6/7 δίποντα, 7/8 τρίποντα, 3/3 βολές) το καλάθι της Αναντολού Εφεές, ενώ σε 34:04 συμμετοχής έγραψε στην στατιστική του 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος.

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ