Ούτε τώρα κατάφερε να βρει μια ευκαιρία για το ΝΒΑ ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Τουρκία για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Για τέταρτο σερί καλοκαίρι, ο Ζακ Όγκαστ δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Summer League του ΝΒΑ, δίχως όμως να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Με 2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε τέσσερις αγώνες με τη φανέλα του Πόρτλαντ στο Λας Βέγκας αυτές τις ημέρες, δεν έπεισε τους scouts των ομάδων του ΝΒΑ ότι αξίζει μια ευκαιρία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

ADVERTISING

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportando, επιστρέφει στην Ευρώπη για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Στην Τουρκία δείχνει να νιώθει άνετα άλλωστε, αφού έχει περάσει τα 2/3 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας -με τον Παναθηναϊκό να είναι ο ενδιάμεσος σταθμός του.

ADVERTISING

Με την "τσιμ μπομ" είχε 11.4 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα στο EuroCup πέρσι, ενώ στη BSL έγραψε 13 πόντους και 8.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αριθμοί που τον καθιστούν απαραίτητο για την τουρκική ομάδα, για δεύτερη σερί σεζόν.