ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι Τούρκοι "στέλνουν" τον Χένρι στην Ούνικς

Charlotte's Pierria Henry, left, drives to the basket against the defense of Penn State's Geno Thorpe during the first half at the Charleston Classic NCAA college basketball tournament in Charleston, S.C.,Thursday, Nov. 20, 2014.  (AP Photo/Mic Smith)
AP Photo/Mic Smith AP PHOTO/MIC SMITH

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Πιέρια Χένρι βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνησή του στην Ούνικς Καζάν. Τι αναφέρουν για τον λόγο που χάλασε το deal με Ολυμπιακό.

Με τον Ολυμπιακό να έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Πιέρια Χένρι , ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται οτι ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία, προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν.

Αυτό υποστηρίζει το σάιτ "basketfaul.com", το οποίο αναφέρει πως ο Χένρι βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ρωσικό σύλλογο με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο λόγος που χάλασε το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Χένρι είναι ότι ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να συμπεριλάβει "ΝΒΑ out" στο συμβόλαιο που πρόσφερε στον Αμερικανό γκαρντ. Έναν όρο δηλαδή που θα έδινε το δικαίωμα στον Χένρι να αποχωρήσει μετά το τέλος της πρώτης του σεζόν στην ομάδα αν έβρισκε προσφορά από ομάδα του ΝΒΑ. Από το στρατόπεδο των "ερυθρόλευκων" πάντως αρνουνται αυτό τον ισχυρισμό, αφού στις τελευταίες συζητήσεις είχαν δεχθεί να συμπεριληφθεί ο σχετικός όρος στο συμβόλαιό του.

AP Photo/Mic Smith

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ