ΤΟΥΡΚΙΑ

Πήρε Χάρπερ, κοντά σε Κάιλ Ουίμς η Τόφας

Denver Nuggets' Demonte Harper, right, drives past Utah Jazz's Malcolm Thomas during the first half of an NBA summer league basketball game Tuesday, July 15, 2014, in Las Vegas. (AP Photo/Isaac Brekken)
AP Photo/Isaac Brekken AP PHOTO/ISAAC BREKKEN

Η Τόφας Προύσας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεμόντε Χάρπερ, την ίδια στιγμή που τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται μία ανάσα από τους Κάιλ Ουίμς και Μουχιαμίν Μουστάφα.

Η Τόφας περιμένει να μάθει αν θα βρεθεί ομάδα να της "αρπάξει" τον Πιέρια Χένρι καλύπτοντας το buy out που έχει στο συμβόλαιό του, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον , ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει κινήσεις.

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε λοιπόν την απόκτηση του Ντεμόντε Χάρπερ (29 χρονών, 1.93 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ), ενώ την ίδια στιγμή τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Τόφας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Κάιλ Ουίμς (29 χρονών, 1.98 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ) της Μπεσίκτας και θα αποκτήσει δανεικό τον Μουχιαμίν Μουστάφα (19 χρονών, 1.96 μέτρα, σμολ φόργουορντ).

Παράλληλα, όπως τονίζουν στην γειτονική χώρα, οι επόμενες κινήσεις της ομάδας θα κριθούν από το τι θα συμβεί με την υπόθεση του Χένρι.

AP Photo/Isaac Brekken

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ