ΤΟΥΡΚΙΑ

Σόου Ομπράντοβιτς, γκάφα Κάλινιτς και νίκη της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία

Σόου Ομπράντοβιτς, γκάφα Κάλινιτς και νίκη της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία

Στην επιστροφή του Γιαν Βέσελι στα παρκέ, ο Νίκολα Κάλινιτς ξέχασε να φορέσει τη φανέλα του και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να γελάει στο ματς της Φενέρμπαχτσε με την Σιγκορτάμ (VIDEO).

Με εύκολη νίκη επί της Σιγκορτάμ (94-83) συνέχισε την πορεία της στο τουρκικό πρωτάθλημα η Φενέρμπαχτσε, με το highlight της βραδιάς να το χαρίζει ο Νίκολα Κάλινιτς που προσπάθησε να μπει στο ματς στο 27', αλλά κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει να φορέσει τη φανέλα του!

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας έβγαλε τη μπλούζα της προπόνησης, όμως από κάτω είχε μόνο το φανελάκι του, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να χαρίζει ένα σόου στο κοινό εξηγώντας με χαρακτηριστικές κινήσεις ότι ακυρώνει την αλλαγή. "Μείνε στο ματς" έλεγε στον Τζέιμς Νάναλι, με τους θεατές να ξεσπούν σε γέλια σε μια πραγματικά πολύ αστεία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο Ομπράντοβιτς άφησε εκτός αγώνα τον Κώστα Σλούκα και τον Νάντο Ντε Κολό, με τον Γιαν Βέσελι να επιστρέφει στα παρκέ, τον Τζέιμς Νάναλι να γυρίζει στην τουρκική Λίγκα και τους Μελίχ Μαχμούτογλου - Ζοφρέ Λοβέρν να είναι οι κορυφαίοι της Φενέρ που δέχθηκε 25 πόντους από τον Ματ Μόμπλι και 21 από τον Άρτσι Γκούντγουϊν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 35-19, 52-39, 72-58, 94-83

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Νάναλι 16 (2/2 δίποντα, 4/5 τρίποντα), Τιρπάντσι 2, Σαντσακλί, Βέστερμαν, Μαχμούτογλου 23 (3/5 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 2/2 βολές), Κάλινιτς 11 (2), Αρνά 3 (1), Βέσελι 8 (3/7 δίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ), Καντάν 4, Ντίξον 2, Ντουβερίογλου 9 (3/3 δίποντα, 3/6 βολές), Λοβέρν 16 (8/12 δίποντα, 9 ριμπάουντ)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ