ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκ Τέλεκομ: Υπέρβαση με Τάιλερ Ένις και Σαμ Ντέκερ

Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis (10) reacts in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Tuesday, Jan. 16, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis (10) reacts in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Tuesday, Jan. 16, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP PHOTO/BRANDON DILL

Η Τουρκ Τέλεκομ υπέγραψε τόσο τον Σαμ Ντέκερ όσο και τον Τάιλερ Ένις, κάνοντας την υπέρβαση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου το tweet του Κάιλ Γουίλτζερ (τάγκαρε τον Τάιλερ Ένις και τον Σαμ Ντέκερ) έβαλε... φωτιά στα social media, δεδομένου ότι το μυαλό όλων πήγε σε επικείμενο συναπάντημά τους επί τουρκικού εδάφους. Μία θεωρία που επιβεβαιώθηκε στην πράξη λίγες ώρες αργότερα, μέσω του ατζέντη τους, ο οποίος επιβεβαίωσε στο Sportando πως οι πελάτες του θα είναι συμπαίκτες την επόμενη σεζόν στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο τουρκικός σύλλογος, που συμμετέχει στο Basketball Champions League, έκανε την υπέρβαση σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να αποκτήσει αμφοτέρους.

Ο Σαμ Ντέκερ προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στη Ρωσία με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ ο Τάιλερ Ένις βρέθηκε το 2019/20 στη G-League με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Τορόντο Ράπτορς. Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο, προκειμένου να κάνει ό,τι δεν μπόρεσε την πρώτη φορά ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός που είχε υποστεί στην εκκίνηση της σεζόν 2018/19 τον άφησε εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες, βάζοντας πρόωρο τέλος στην -τότε- ευρωπαϊκή του περιπέτεια.

Τόσο ο Σαμ Ντέκερ όσο και ο Τάιλερ Ένις είχαν προταθεί επίσης στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, με το τριφύλλι να εξετάζει (επιδερμικά) την περίπτωση του δεύτερου. Ελέω όμως της προτίμησης στον Νικολάς Λαπροβίτολα, δεν ασχολήθηκε περισσότερο με τον πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ