ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Το σήκωσε η Φενέρ του Σλούκα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 80-70 την Αναντολού Εφές και κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας για τη σεζόν 2018-19.

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας έφτασε η Φενέρμπαχτσε η οποία νίκησε 80-70 την Αναντολού Εφές, στον τελικό του Final 8, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν είχε πάει στην Εφές, καθώς είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο δεύτερος όμως βάφτηκε στα χρώματα της Φενέρ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ανώτερη σε ολόκληρο το παιχνίδι και πήρε το τρόπαιο με 80-70, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Ο Λουίτζι Ντατόμε ήταν ο κορυφαίος με 22 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας ήταν άξιος συμπαραστάτης του με 19. Για τους ηττημένους ο Αντριέν Μοερμάν πέτυχε 18 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην EuroLeague, με την Αναντολού να υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη (21/2) τον Ολυμπιακό στην Πόλη.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Μέλι 7, Σλούκας 19, Ντίξον 5, Ντουβερίογλου 6, Ντατόμε 22, Κάλινιτς, Μαχμούτογλου 10, Γκριν 3, Γκιουλέρ

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπαλμπάι 5, Μοερμάν 18, Μίτσιτς 16, Ντάνστον 15, Σίμον 11, Μπομπουά 5, Μπίρσεν, Σανλί, Τουντσέρ

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ