ΤΟΥΡΚΙΑ

Τζόρνταν Θίοντορ: "Επιστρέφω στο σπίτι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζόρνταν Θίοντορ αποχαιρετά την Αρμάνι Μιλάνο για να παίξει σε ένα μέρος που έχει γι' αυτόν ιδιαίτερη σημασία. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Με ένα tweet το απόγευμα της Παρασκευής (24/8), ο Τζόρνταν Θίοντορ ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ένα βήμα μακριά από τη Μπεσίκτας. Ο 28χρονος Αμερικανός guard που έπαιξε πέρυσι στην Αρμάνι Μιλάνο μετά το πέρασμά του από την Μπάνβιτ, αποχαιρετά την Ιταλία και σε λίγες μέρες θα βρίσκεται ξανά μαζί με την σύζυγό του, την Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια Τουγκμπά Ταστσί.

Ο Θίοντορ είχε πέρυσι 11.6 πόντους με 49% στα δίποντα, 29% στα τρίποντα και 87% στις βολές μαζί με 2 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 26:15 συμμετοχής σε 23 αγώνες της EuroLeague. Όσο για την σύζυγό του; Είναι 34 ετών, αγωνίζεται στην Γαλατασαράι και ανυπομονεί να δει τον Αμερικανό να γυρίζει στην πατρίδα της.

Τζόρνταν Θίοντορ: "Επιστρέφω στο σπίτι"
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ