NBA

2020 NBA All Star Game: Αρχηγός για 2η σερί χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

2020 NBA All Star Game: Αρχηγός για 2η σερί χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Γιάννης αναδείχθηκε 1ος σε ψήφους στην Ανατολή και θα είναι αρχηγός για 2η σερί χρονιά στο All Star Game! Πρώτος σε ψήφους και αρχηγός στην Δύση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Για τέταρτη σερί σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι All Star και για δεύτερη συνεχόμενη αρχηγός στο All Star Game! Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα, με τον Γιάννη να συγκεντρώνει 5.902.286 ψήφους, όντας με διαφορά πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή, κερδίζοντας την σχετική τιμή.

Στην Δύση, πρώτος σε ψήφους (και άρα αρχηγός) ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 6.275.459, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τον ακολουθεί με 6.111.735 ψήφους.

Στην Ανατολή, μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρε Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Στην Δύση, μαζί με τον ΛεΜπρόν στην καλύτερη πεμτάδα μπήκαν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς).

Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βρήκε ως εξής: 50% η ψήφος του κοινού, 25% η ψήφος των παικτών και 25% η ψήφος των εκπροσώπων των Media. Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Δείτε το VIDEO με την ανακοίνωση των βασικών πεντάδων του All Star Game, καθώς και τα tweet του ΝΒΑ για τις πεντάδες:

AP Photo/Eric Gay





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ