NBA

2020 NBA All-Star Game: Η τέταρτη περίοδος διήρκεσε +15 λεπτά

LeBron James of the Los Angeles Lakers celebrates with James Harden of the Houston Rockets and Kawhi Leonard of the Los Angeles Clippers during the second half of the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh)
LeBron James of the Los Angeles Lakers celebrates with James Harden of the Houston Rockets and Kawhi Leonard of the Los Angeles Clippers during the second half of the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh) AP

Κάτι περισσότερο από 15 λεπτά κράτησε η τέταρτη περίοδος του All-Star Game 2020 στο United Center του Σικάγο, με τους παράγοντες του ΝΒΑ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Το All-Star Game του 2020 ήταν, πιθανότατα, το κορυφαίο όλων των εποχών γιατί τα είχε όλα. Ανταγωνισμό, πολύ σκληρές μονομαχίες, γκρίνια για τη διαιτησία, σασπένς μέχρι το φινάλε, δεν θύμιζε σε τίποτα αγώνες των προηγούμενων χρόνων και η απόφαση των ανθρώπων του ΝΒΑ να αλλάξουν το format του κρίνεται κάτι περισσότερο από επιτυχημένη.

Με το σκορ να μηδενίζεται (στα μάτριξ) στο τέλος κάθε περιόδου, οι δύο ομάδες δεν ήξεραν τι ακριβώς είχαν πετύχει μέχρι το φινάλε της τρίτης, με αποτέλεσμα να μπουν στην τέταρτη η κάθε μία με διαφορετικό στόχο. Η Team Giannis χρειαζόταν 24 πόντους για να κερδίσει, η Team LeBron ήθελε 33 για να κάνει την ανατροπή.

Ο αγωνιστικός χρόνος της τέταρτης περιόδου ξέφυγε κατά πολύ από τις προβλέψεις που είχαν γίνει, καθώς λέγεται ότι ξεπέρασε τα 15 λεπτά, με αποτέλεσμα να χρειαστούν +43 μέχρι ο Άντονι Ντέιβις να βάλει τη βολή που έκρινε την αναμέτρηση. Το επί μέρους 33-22 έδωσε τη νίκη στην Team LeBron , η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε σε σχέση με το περσινό All-Star Game της Σάρλοτ και μάλλον ο αγώνας του 2021 στην Ιντιανάπολις θα είναι εξίσου ανταγωνιστικός.

Για την ιστορία, στην τέταρτη περίοδο έγιναν 21 φάουλ (14 στις υπόλοιπες τρεις), εκτελέστηκαν 26 βολές (13 στις υπόλοιπες τρεις), ενώ το ποσοστό ευστοχίας των δύο ομάδων έπεσε από το 56% στο 36%.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ