NBA

All Star Weekend: Στη Σάρλοτ η οικογένεια του Ντόντσιτς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic reacts after being called for a foul late in the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Monday, Feb. 11, 2019, in Houston. Houston won 120-104. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Dallas Mavericks forward Luka Doncic reacts after being called for a foul late in the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Monday, Feb. 11, 2019, in Houston. Houston won 120-104. (AP Photo/Eric Christian Smith) AP

Ο Λούκα Ντόντσιτς συμμετέχει στο πρώτο All Star Weekend της καριέρας του στο ΝΒΑ και οι δικοί του άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από δίπλα του (PHOTO).

Την οικογένειά του και την κοπέλα του έχει στο πλευρό του ο Λούκα Ντόντσιτς στη Σάρλοτ όπου βρίσκεται για να αγωνιστεί στο παιχνίδι των Rising Stars με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του All Star Weekend.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Το τζάμπολ του All Star Weekend πλησιάζει και όσοι θα λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ βρίσκονται πλέον στη Σάρλοτ, με τον σούπερσταρ των Ντάλας Μάβερικς να αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα.

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα αγωνιστεί μόνο στον αγώνα των Rising Stars τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/2) και η οικογένειά του δεν θα μπορούσε να μην τον στηρίξει. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η μητέρα του η οποία τον ακολουθεί παντού, δίπλα της κάθεται η γιαγιά του Σλοβένου σταρ, ενώ στην άκρη είναι η σύντροφός του.

Δείτε τη φωτογραφία:

All Star Weekend: Στη Σάρλοτ η οικογένεια του Ντόντσιτς

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑ All-Star Weekend 2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game 2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Κεντρική φωτογραφία: AP/ Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ