NBA

Απολαυστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής"!

Απολαυστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής"!
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφερε στον κόσμο επικές ατάκες ενόψει του Draft του All Star Game, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι... εραστής και όχι πολεμιστής αναφερόμενος στον Εμπίντ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, αφού χρίστηκε ως ένας εκ των δύο αρχηγών για το All Star Game 2019 στην Σάρλοτ . Με το... πρωτόκολλο λοιπόν να αναφέρει ότι αυτός και ο - έτερος αρχηγός - ΛεΜπρόν Τζέιμς πρέπει να επιλέξουν μέσω Draft τους συμπαίκτες τους, ο Γιάννης ερωτήθηκε ποιους θα επιλέξει, με τις απαντήσεις του να είναι πραγματικά μία και μία!

Ο Γιάννης είχε όρεξη για πλάκα και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ, λέγοντας: " Ξέρω ποιον θα επιλέξω. Αρχικά θα επιλέξω τους βασικούς. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής, οπότε θα επιλέξω τον Τζοέλ Εμπίντ"! Το επόμενο σχόλιό του, μάλιστα, ήταν ακόμα καλύτερο: " Αν μπορέσω να επιλέξω στην ίδια ομάδα τον Εμπίντ και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, θα το κάνω"! Η συγκεκριμένη ατάκα δεν ήρθε τυχαία, αφού είναι γνωστό ότι ο Εμπίντ και ο Γουέστμπρουκ έχουν αναπτύξει μία κόντρα τα τελευταία χρόνια!

Στην συνέχεια ο Γιάννης είπε πως όταν έρθει η ώρα να επιλέξει τους αναπληρωματικούς θα προτιμήσει στην αρχή να επιλέξει τους συμπαίκτες του στους Μπακς: " Μετά τους βασικούς θα επιλέξω τους συμπαίκτες μου. Τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο. Πρώτα θα επιλέξω τον Μπλέντσο, επειδή θα μου πασάρει περισσότερο την μπάλα και μετά τον Κρις"!

Μιλώντας στην συνέχεια σοβαρά πάντως, ο Γιάννης δήλωσε: " Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ την πόλη του Μιλγουόκι, τον οργανισμό των Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το ΝΒΑ. Εκτιμώ αυτό που έγινε και είμαι ευγνώμων που οι φίλαθλοι με ψήφισαν ως έναν από τους αρχηγούς στο All Star Game, το οποίο το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Θα είναι πολύ όμορφο που θα επιλέξω εγώ στο draft. Θα κάνω την δική μου ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω την στιγμή, να περάσω καλά και να απολαύσω όλη αυτή την διαδικασία".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

AP Photo/Seth Wenig

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ