NBA

Μπούντενχολζερ στο Sport24.gr: "Ο Γιάννης είναι ο MVP"

Μπούντενχολζερ στο Sport24.gr: "Ο Γιάννης είναι ο MVP"

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, μίλησε στο Sport24.gr για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αξίζει το βραβείο του MVP και τους Έλληνες που γεμίζουν τα γήπεδα του ΝΒΑ (VIDEO).

Όταν το καλοκαίρι του 2018 οι Μπακς βγήκαν στην αγορά για να βρουν προπονητή, ο Μάικ Μπούντενχολζερ ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που τους απασχόλησαν την ώρα που ακόμη και head coaches με συμβόλαια σε ισχύ προσπαθούσαν να μπουν στη συζήτηση για την καλύτερη διαθέσιμη δουλειά στο ΝΒΑ. Οι παράγοντες της ομάδας του Μιλγουόκι έδωσαν τελικά το χρίσμα στον πρώην τεχνικό των Ατλάντα Χοκς κι εκείνος μετέτρεψε τα Ελάφια σε μια σπουδαία ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ!

Το Sport24.gr είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον coach Bud στη media day του All-Star Game το πρωί του Σαββάτου (16/2), να τον ρωτήσει αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάρει το MVP της κανονικής περιόδου και αν περιμένει ακόμη περισσότερους Έλληνες στους αγώνες των Μπακς που ούτως ή άλλως έχουν πλέον αποκτήσει γαλανόλευκο χρώμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

" Περιμέναμε πολλά από τον Γιάννη μπαίνοντας στη σεζόν, οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες. Εχει εξελιχθεί σε έναν elite παίκτη, είναι στους τρεις - πέντε κορυφαίους της Λίγκας. Αυτό που περίμενα ήταν να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, να παίξει άμυνα και κάνει τη διαφορά σε αυτή την πλευρά του γηπέδου. Το κάνει και με το παραπάνω" μας είπε ο Μπούντενχολζερ και συνέχισε: " Αισθανόμαστε ότι ο Γιάννης αξίζει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζει την ομάδα για να κερδίζει, αυτά που κάνει με τη μπάλα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, είναι τρομερά. Εχει δώσει το σύνθημα σε όλο τον οργανισμό με την εργατικότητά του, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του, είναι ο MVP για εμάς".

Το γεγονός ότι σε κάθε γήπεδο του ΝΒΑ βλέπει κανείς ελληνικές σημαίες δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον coach Bud, που παραδέχθηκε πως: " Εχουμε ήδη πολλούς Έλληνες στους αγώνες μας, είναι πολύ διασκεδαστικό. Κάποιες φορές ακούμε τα συνθήματα και τις φωνές τους, είναι προφανές ότι υποστηρίζουν τον Γιάννη κι αυτό είναι σπουδαίο για εμάς".

Δείτε το video:

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑ All-Star Weekend 2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game 2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ