NBA

Ο Γιάννης δείχνει στον Νοβίτσκι πώς... να σουτάρει

Ο Γιάννης δείχνει στον Νοβίτσκι πώς... να σουτάρει

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχαν μία παράξενη στιχομυθία κατά την διάρκεια της προπόνησης των All-Stars, κατά την οποία ο "Greek Freak" μοιάζει σαν να κάνει... μαθήματα σουτ στον Γερμανό (VIDEO)!

Κατά την διάρκεια της προπόνησης των All-Stars για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχαν μία μάλλον ασυνήθιστη συνομιλία. Κι αυτό διότι φαίνεται σε αυτή σαν να δείχνει ο "Greek Freak" στον 41χρονο Γερμανό πως να σουτάρει, με τον άσο των Ντάλας Μάβερικς να τον παρακολουθεί με προσοχή.

Στο All-Star Game... όλα επιτρέπονται. Πολύ περισσότερο δε οι πλάκες μεταξύ των παικτών, μία ημέρα πριν από την ετήσια γιορτή του ΝΒΑ.

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

Δείτε το στιγμιότυπο μεταξύ των δύο All-Stars:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ