NBA

POLL: Ποιος θα κερδίσει τον διαγωνισμό τριπόντων;

Golden State Warriors' Stephen Curry celebrates a score made Jonas Jerebko during the first half of the team's NBA basketball game against the Chicago Bulls on Friday, Jan. 11, 2019, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Το Sport24.gr σας καλεί να προβλέψετε τον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων του All Star Weekend.

Τα αστέρια του ΝΒΑ λάμπουν στο All Star Weekend και το Sport24.gr σας καλεί να πάρετε θέση και μετά το νικητή των καρφωμάτων να ψηφίσετε τον παίκτη που πιστεύετε πως θα κερδίσει τον διαγωνισμό τριπόντων.

Ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην προσπάθειά του να κερδίσει τον διαγωνισμό ύστερα από τέσσερα χρόνια θα βρει στον δρόμο του τον αδελφό του, Σεθ, αλλά και τους Κρις Μίντλετον, Κέμπα Γουόκερ, Ντάμιαν Λίλαρντ, Ντιρκ Νοβίτσκι , Ντάνι Γκριν, Ντέβιν Μπούκερ, Τζο Χάρις και Μπάντι Χιλντ.

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ