NBA

Το Sport24.gr κράτησε το... καλύτερο για το τέλος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το Sport24.gr κράτησε το... καλύτερο για το τέλος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο απεσταλμένος του Sport24.gr στην Σάρλοτ, Χάρης Σταύρου, έκλεισε με τον καλύτερο -και πιο αστείο- τρόπο την συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αντετοκούνμπο (VIDEO).

Η βραδιά ήταν ευχάριστη από την αρχή έως το τέλος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κι ας μην μπόρεσε να κατακτήσει το βραβείο του MVP. Ακόμα και η συνέντευξη Τύπου έκλεισε με εύθυμο τρόπο και ο λόγος ήταν η ερώτηση του Χάρη Σταύρου, απεσταλμένου του Sport24.gr στην Σάρλοτ, ο οποίος ρώτησε τον "Greek Freak" πόσο δύσκολο θα είναι γι αυτόν να φτάσει τα δύο MVPs που έχει ο αδερφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο, στα ελληνικά All-Star Games!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΑΡΛΟΤ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

" Είμαι χαρούμενος για τον Θανάση, βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Προσπαθώ να παίρνω συμβουλές από εκείνον πριν από αυτά τα ματς για να δω πως θα κερδίσω κι εγώ το MVP. Έχει δύο, έκανα όσα μου είπε να κάνω, αλλά δεν κέρδισα τον αγώνα και γι' αυτό δεν το πήρα. Όπως είπα και προηγουμένως, θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ και να μαζέψω όσα έχει εκείνος", αποκρίθηκε από τη μεριά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last question should always be a funny one #NBAAllStar2019 @giannis_an34

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Stavrou (@harrisstav) στις

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ