NBA

Βασιλιάς των τριπόντων ο ασύλληπτος Τζο Χάρις

Βασιλιάς των τριπόντων ο ασύλληπτος Τζο Χάρις
AP Photo/Gerry Broome AP PHOTO/GERRY BROOME

Σε έναν εκπληκτικό διαγωνισμό τριπόντων, ο Τζο Χάρις ήταν ο θριαμβευτής. Ο παίκτης των Μπρούκλιν Νετς επικράτησε των Στέφεν Κάρι - Μπάντι Χιλντ στον τελικό (VIDEOS).

Πρώτη φορά δέκα συμμετέχοντες, πρώτη φορά τόσοι σπουδαίοι σουτέρ. Ο φετινός διαγωνισμός τριπόντων ήταν πραγματικά απολαυστικός, με τους Στέφεν Κάρι, Μπάντι Χιλντ, Τζο Χάρις, Ντάνι Γκριν να κάνουν πράγματα και θαύματα στον προκριματικό γύρο, τους τρεις πρώτους να περνούν στον τελικό και εκεί τον παίκτη των Μπρούκλιν Νετς να ρίχνει στο καναβάτσο τον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Χάρις, Κάρι, Χιλντ και Γκριν ήταν οι τέσσερις που ξεχώρισαν στον προκριματικό, ο Ντέβιν Μπούκερ έχασε την πρόκριση στον τελικό για ένα σουτ, οι αδελφοί Κάρι είχαν την υποστήριξη του κοινού, ο Κέμπα Γουόκερ έμεινε χαμηλά, το ίδιο και ο Κρις Μίντλετον, ο Λίλαρντ κι ο Νοβίτσκι δεν ενθουσίασαν. Πρώτος ξεκίνησε στον τελικό ο "καυτός" Τζο Χάρις που σκόραρε 26 πόντους, για να συνεχίσει ο Μπάντι Χιλντ που "κρύωσε" στον πάγκο και να κλείσει τον διαγωνισμό ο Κάρι που έβαλε τα εννέα πρώτα σουτ, αλλά στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του.

Όσοι περίμεναν ότι ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Χάρις θα κάνει την έκπληξη δικαιώθηκαν, σίγουρα όμως εκείνος ένιωθε από νωρίς καλά, το κατάλαβαν όσοι τον είδαν στην προθέρμανση και στο φινάλε το χαμόγελό του τα έλεγε όλα για τα συναισθήματα που ένιωθε σε αυτή την αν μη τι άλλο όμορφη στιγμή της καριέρας του. 15/18 δίχρωμες είχε με 10/10 από τη δεξιά γωνία, την ώρα που ο Κάρι έχανε έχοντας βάλει 37 από τα 50 σουτ που εκτέλεσε...

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς) 23

Σεθ Κάρι (Μπλέιζερς) 16

Στέφεν Κάρι (Γουόριορς) 27

Ντάνι Γκριν (Ράπτορς) 23

Τζο Χάρις (Νετς) 25

Μπάντι Χιλντ (Κινγκς) 26

Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς) 17

Κρις Μίντλετον (Μπακς) 11

Ντιρκ Νοβίτσκι (Μάβερικς) 17

Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς) 15

ΤΕΛΙΚΟΣ

Τζο Χάρις (Νετς) 26

Μπάντι Χιλντ (Κινγκς) 19

Στέφεν Κάρι (Γουόριορς) 24

Δείτε εδώ τι έγινε στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων

Δείτε εδώ τι έγινε στον διαγωνισμό καρφωμάτων

AP Photo/Gerry Broome

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικάόλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).



















TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ