NBA

Ανεπανάληπτο παραλήρημα με "γαλλικά" από τον coach της θυγατρικής ομάδας των Μπακς

Ανεπανάληπτο παραλήρημα με "γαλλικά" από τον coach της θυγατρικής ομάδας των Μπακς

Τρελαμένος με έναν εκ των διαιτητών του αγώνα με τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, ο προπονητής των Ουισκόνσιν Χερντ ξέσπασε με βαριές εκφράσεις και περιμένει την τιμωρία του (VIDEO).

Τον Τσέις Μπάφορντ δεν τον γνωρίζει πολύς κόσμος. Είναι ο head coach των Ουισκόνσιν Χερντ, της θυγατρικής ομάδας των Μιλγουόκι Μπακς στη G-League και αυτός που σόκαρε τους πάντες με ένα ανεπανάληπτο παραλήρημα μετά από την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ (117-126) στη Menominee Nation Arena του Οσκός.

" Η διαιτησία ήταν όπως έπρεπε για τους Γκραντ Ράπιντς. Ήταν μια εντελώς αντιεπαγγελματική εμφάνιση από τον διαιτητή, ελπίζω να το κάνετε tweet αυτό και να το δει η Λίγκα γιατί ήταν ντροπιαστικό. Ο Ματ Ράφερτι είναι ένας γ@μ...ος κλόουν! Όσο κακή, όσο άδικη και παράνομη και ληστρική αν είναι οι διαιτητές, εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο τέλος των αγώνων. Έτσι αισθάνομαι εγώ" ήταν τα λόγια του 31χρονου προπονητή.

Λίγες ώρες μετά, ο Μπάφορντ έκανε νέα δήλωση: " Απολογούμαι για τη συμπεριφορά μου μετά από το ματς με τους Γκραντ Ράπιντς. Ήταν αντιεπαγγελματικής και ντρέπομαι γι' αυτό. Απολογούμαι ειλικρινά στον Ματ Ράφερτι, στους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, στους οπαδούς τους και στον οργανισμό μας. Είναι μια δύσκολη διαδικασία η πρώτη μου χρονιά ως προπονητής. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη και θα ωριμάσουμε από αυτό το περιστατικό".

Ο GM των Χερντ, Ντέιβ Ντιν, είπε από την πλευρά του πως: " Γνωρίζουμε τι συνέβη μετά από το ματς. Συζητάμε το περιστατικό και την ανάλογη τιμωρία για τον coach Μπάφορντ. Θα την ανακοινώσουμε τη Δευτέρα".

Για την ιστορία, οι Χερντ είναι πρώτοι στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 28-9 (12-7 εντός και 16-2 εκτός έδρας) και έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε όλη τη Λίγκα με τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ στο 23-15.

Δείτε το video με το ξέσπασμα του Τσέις Μπάφορντ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ