NBA

Απέρριψε την πρόταση συμβιβασμού της πόλης του Μιλγουόκι ο Μπράουν

Απέρριψε την πρόταση συμβιβασμού της πόλης του Μιλγουόκι ο Μπράουν
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Στέρλινγκ Μπράουν των Μπακς ενημέρωσε ότι απέρριψε τον συμβιβασμό που του πρόσφερε η πόλη του Μιλγουοκι ύψους 400.000 δολαρίων όταν έπεσε θύμα αστυνομικής βίας.

Ηταν 26 Ιανουρίου 2018 όταν ο Στέρλινγκ Μπράουν των Μπακς έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, με αστυνομικούς να τον ρίχνουν στο έδαφος και να χρησιμοποιούν taser επειδή πάρκαρε σε θέση για αναπήρους και κατόπιν άργησε να βγάλει τα χέρια του από τις τσέπες του. Η πόλη του Μιλγουόκι θέλει να κλείσει την υπόθεση, αλλά ο Μπράουν δεν σκοπεύει να μείνει σιωπηλός.

Πριν μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι η πόλη του Μιλγουόκι πρόσφερε 400.000 δολάρια στον Μπράουν για να επέλθει συμβιβασμός, ωστόσο σε κανένα σημείο της επιστολής δεν υπήρχε παραδοχή ενοχής από πλευρά της πόλης ή της αστυνομίας. Αυτό όμως δεν πρόκειται να το δεχθεί ο Μπράουν.

Όπως έγινε γνωστό μέσω των εκπροσώπων του γκαρντ των Μπακς, ο Μπράουν αρνήθηκε τον συμβιβασμό, με έναν εκ των δικηγόρων του να δηλώνει στο ESPN ότι " ο κύριος Μπράουν αξίζει περισσότερα από μία απλή συγνώμη. Αυτός, όπως κάθε άνθρωπος, είναι πολίτης των ΗΠΑ και αξίζει να δικαιωθεί επειδή παραβιάστηκαν τα συνταγματικά του δικαιώματα. Δεν δικαιούται τίποτα λιγότερο".

Την σεζόν 2018/19 ο Μπράουν είχε 6.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 17.8 λεπτά συμμετοχής σε 58 αγώνες με την φανέλα των Μπακς.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ