NBA

Δικηγόρος Ένωσης παικτών ΝΒΑ: "Οι παίκτες θέλουν να παίξουν, ήρθε η ώρα"

Δικηγόρος Ένωσης παικτών ΝΒΑ: "Οι παίκτες θέλουν να παίξουν, ήρθε η ώρα"
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Η Δικηγόρος της Ένωσης παικτών των ΝΒΑερς, Μισέλ Ρόμπερτς, δήλωσε ότι έφτασε πλέον η ώρα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επανέναρξη της σεζόν, κάτι που θέλουν και οι παίκτες.

Το ΝΒΑ βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την επανέναρξη της σεζόν και η Μισέλ Ρόμπερτς φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι οι παίκτες συμφωνούν απόλυτα με αυτό.

Η δικηγόρος της Ένωσης παικτών μίλησε στο ESPN και αφού αποκάλυψε ότι σκοπεύει να μιλήσει με εκπροσώπους και των 30 ομάδων της λίγκας δήλωσε: " Ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα. Έχουν περάσει 2.5 μήνες που σκεφτόμαστε τα 'αν'. Οι παίκτες χρειάζονται μία σίγουρη απάντηση. Όλοι το χρειάζονται".

Στην συνέχεια η Ρόμπερτς τόνισε ότι δεν χρειάζεται να ψηφίσουν οι παίκτες αν θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν: " Αν πιστεύαμε ότι χρειαζόταν ψηφοφορία θα την κάναμε. Αν αλλάζαμε την συλλογική σύμβαση θα το χρειαζόμασταν αυτό. Προτιμάμε όμως να μιλάμε με τον κόσμο. Αν καταλάβουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε θα μιλήσουμε με τους παίκτες.

Ας μάθουμε τι θα συμβεί, ας ενημερωθούμε. Οι παίκτες θέλουν να ξέρουν τι θα γίνει. Σίγουρα θα είναι καλό. Οι παίκτες θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψουν και να παίξουν".

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ