ΜΠΑΣΚΕΤ

Έστειλαν μήνυμα οι Ρόκετς, άλωσαν το Ντένβερ

Houston Rockets center Clint Capela, center, goes up for a basket between Denver Nuggets forward Paul Millsap, left, and center Nikola Jokic in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Nov. 13, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Ρόκετς θύμισαν λίγο τους... περσινούς Ρόκετς, κερδίζοντας με 109-99 τους Νάγκετς στο Ντένβερ. Τέταρτη σερί ήττα για τους Νάγκετς.

Οι Ρόκετς δείχνουν σιγά-σιγά να συνέρχονται. Το αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Καρμέλο Άντονι... απουσιάζει μπορεί να είναι και σύμπτωση, αλλά, όπως και να έχει, το Χιούστον δείχνει να βρίσκει πατήματα, κάτι που απέδειξε με τη νίκη του με 109-99 επί των Νάγκετς μέσα στο Ντένβερ. Οι Νάγκετς από την πλευρά τους δείχνουν ξαφνικά να ψάχνονται πάντως, αφού αυτή ήταν η 4η σερί ήττα τους.

Το Χιούστον έπαιξε το δικό του μπάσκετ. Ένα μπάσκετ που δίνει πρωτοβουλίες στους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, περιλαμβάνει τρίποντα και διαρκές "τάισμα" του Κλιντ Καπέλα.

Παίζοντας λοιπόν όπως... πέρυσι, οι Ρόκετς έπειτα από ένα ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο να ξεφύγουν με 86-76 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Έχοντας πλέον το πάνω χέρι, άντεξαν τους κραδασμούς της αντεπίθεσης των Νάγκετς και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 6-7, έναντι 9-5 των Νάγκετς.

Ο Καπέλα με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ των Ρόκετς, με τον Τζέιμς Χάρντεν να προσθέτει 22 πόντους και 11 ασίστ, τον Κρις Πολ 21 πόντους και τον Τζέιμς Ένις 16 πόντους.

Για τους Νάγκετς, ο Μόντε Μόρις είχε 19 πόντους και οι Τζαμάλ Μάρεϊ και Γκάρι Χάρις από 15 πόντους, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Έστειλαν μήνυμα οι Ρόκετς, άλωσαν το Ντένβερ
Έστειλαν μήνυμα οι Ρόκετς, άλωσαν το Ντένβερ

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ