NBA

Έτοιμος να πατήσει παρκέ έπειτα από 20 μήνες ο Πορζίνγκις

Έτοιμος να πατήσει παρκέ έπειτα από 20 μήνες ο Πορζίνγκις
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ετοιμάζεται για να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την φανέλα των Μάβερικς και να πατήσει παρκέ έπειτα από σχεδόν 20 μήνες.

Η αναμονή τελειώνει για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις Ο Λετονός πάουερ φόργουορντ ετοιμάζεται πλέον να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των Μάβερικς, με το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να του δίνει την άδεια να αγωνιστεί στον σημερινό (9/10) αγώνα με τους Πίστονς.

Ο Πορζίνγκις δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό της σεζόν των Μάβερικς ( ήττα με 104-119 από τους Θάντερ), αφού τόσο αυτός όσο και ο Λούκα Ντόντσιτς ξεκουράστηκαν με την προοπτική να αγωνιστούν στον αγώνα με τον Πίστονς και - κυρίως - να μην δώσουν δύο αγώνες σε δύο μέρες.

" Προσπάθησα να κάνω νέα διαπραγμάτευση και να παίξω και στα δύο παιχνίδια, αλλά στο τέλος μου είπαν να ξεκουραστώ και να πάρω μέρος στο επόμενο παιχνίδι" δήλωσε σχετικά ο Πορζίνγκις στο σάιτ των Μάβερικς, για να προσθέσει: " Σε σκάλα από το 1 μέχρι το 10, ο ενθουσιασμός μου βρίσκεται στο 15. Δε μπορώ να περιμένω. Οι μέρες των αγώνων είναι ξεχωριστές μέρες. Είναι περίεργο να κάθεσαι εκτός σε ένα παιχνίδι και δεν ήθελα να το κάνω, αλλά είμαι ενθουσιασμένος πλέον για το επόμενο παιχνίδι".

Ο Πορζίνγκις έχει να αγωνιστεί σε αγώνα (επίσημο ή ανεπίσημο) 20 μήνες, αφού τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018, στον αγώνα των Νικς με τους Μπακς, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού. Έκτοτε, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, μέχρι να παραχωρηθεί με ανταλλαγή από τους Νεοϋορκέζους στους Μάβερικς στις 31 Ιανουαρίου 2019.

AP Photo/LM Otero

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ