ΜΠΑΣΚΕΤ

Φοίνιξ Σανς: Ο ιδιοκτήτης απειλεί με μετακόμιση της ομάδας!

Phoenix Suns majority owner Robert Sarver yells at the officials after a foul was called against the Suns during an NBA basketball game against the New Orleans Hornets Friday, March 25, 2011, in Phoenix. The Hornets defeated the Suns 106-100. (AP Photo/Ross D. Franklin)
Phoenix Suns majority owner Robert Sarver yells at the officials after a foul was called against the Suns during an NBA basketball game against the New Orleans Hornets Friday, March 25, 2011, in Phoenix. The Hornets defeated the Suns 106-100. (AP Photo/Ross D. Franklin) ASSOCIATED PRESS

"Παγωμάρα" στο Φοίνιξ, καθώς το κώλυμα στη χρηματοδότηση της ανακαίνισης του γηπέδου των Σανς οδήγησε τον ιδιοκτήτη της ομάδας σε απειλές περί μετακόμισης σε άλλη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μια πολύ σημαντική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τετάρτης (12/12) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αφορά το μέλλον μίας εκ των ιστορικότερων ομάδων του ΝΒΑ. Το κώλυμα που έχει προκύψει με τη χρηματοδότηση της ανακαίνισης του γηπέδου των Σανς, οδήγησε τον ιδιοκτήτη του franchise, Ρόμπερτ Σάρβερ σε απειλές προς κάθε κατεύθυνση που μπορεί να είναι απλά ένα μέτρο πίεσης, μπορεί όμως να είναι και πραγματικός πονοκέφαλος για την πόλη της Αριζόνα.

Σύμφωνα με το AZCentral.com , ο Σάρβερ απειλεί πως θα πάρει την ομάδα από το Φοίνιξ και θα την μετακομίσει σε άλλη πόλη, με το Σιάτλ και το Λας Βέγκας να αποτελούν αυτή τη στιγμή τις δύο επιλογές του. Το μεν Σιάτλ δεν έχει ομάδα μετά το relocation των Σούπερσόνικς στην Οκλαχόμα Σίτι και τη μετονομασία τους σε Θάντερ, το δε Λας Βέγκας διοργανώνει το ετήσιο Summer League του ΝΒΑ και περιμένει την ευκαιρία του για να αποκτήσει μόνιμο ρόλο στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη.

Η Δήμαρχος της πόλης, Θέλντα Γουίλιαμς, ζήτησε αναβολή στο αποψινό συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το κονδύλι των 150.000.000 δολαρίων για την ανακαίνιση του γηπέδου των Σανς, καθώς εκτίμησή της ήταν πως οι ψήφοι υπέρ του έργου θα ήταν ελάχιστες. Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο σε μια υπόθεση που φαίνεται πως έχει πολύ... ψωμί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ