ΜΠΑΣΚΕΤ

Γέργκερ για Ντόντσιτς: "Δεν βλέπω το ταβάνι του"

Γέργκερ για Ντόντσιτς: "Δεν βλέπω το ταβάνι του"
AP PHOTO/LM OTERO

Ο Ντέιβ Γέργκερ αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς και εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι οι Κινγκς έκαναν λάθος που δεν τον επέλεξαν στο Νο. 2 του Draft (VIDEO)!

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρήκε απέναντι του (μετά το Φίνιξ) και την δεύτερη ομάδα που τον προσπέρασε στο Draft. Έκανε λοιπόν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του και παρότι δεν οδήγησε στο τέλος τους Μάβερικς στη νίκη , ο Ντέιβ Γέργκερ είχε τα καλύτερα να πει για τον 19χρονο Σλοβένο στο American Airlines Center.

" Έχει πολλά διαφορετικά ταλέντα και νομίζω ότι θα γίνει τρομερός σουτέρ. Και όταν συμβεί αυτό, θα τον κάνει ταχύτερο. Έχει καλή ντρίμπλα και ξέρει πως να παίζει. Ίσως να πιστεύαμε ότι υπήρχε ένα ταβάνι για αυτόν. Δεν το βλέπω, δυστυχώς για εμάς. Ωστόσο, είναι καλό γι αυτούς (τους Μάβερικς) και σπουδαίο για το πρωτάθλημα", είπε ο προπονητής των Κινγκς, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι η ομάδα του έκανε λάθος που δεν τον επέλεξε στο Νο. 2 του Draft!

Οι καλύτερες στιγμές του Ντόντσιτς κόντρα στους Κινγκς:

Έπειτα από 28 αγώνες ο 19χρονος Σλοβένος έχει 18,2 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ κατά μέσο όρο στο Ντάλας, έχοντας ήδη κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου ρούκι του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Όσο για τον παίκτη που τελικά προτίμησαν οι Κινγκς στο Νο. 2, τον Μάρβιν Μπάγκλι; Έχει 12,7 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1 κόψιμο ανά αγώνα. Δεν μπόρεσε πάντως να αγωνιστεί στο Ντάλας λόγω τραυματισμού.

Photo credits: AP Photo/LM Otero

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ