NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Αν δεν κερδίσω το βραβείο του MVP θα επιστρέψω του χρόνου"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Αν δεν κερδίσω το βραβείο του MVP θα επιστρέψω του χρόνου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε λίγο πριν την έναρξη των "NBA Awards 2019" ότι αν δεν κερδίσει το βραβείο του MVP σκοπεύει να επιστρέψει ξανά την επόμενη σεζόν.

Τα ΝΒΑ Awards 2019 ετοιμαζόντουσαν να ξεκινήσουν (04:00, Cosmote Sports 4 HD), όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στον χώρο που θα γίνει η τελετή μαζί με τη μητέρα του και τους Θανάδη, Κώστα και Άλεξ Αντετοκούνμπο, δίνοντας και την πρώτη συνέντευξη. Και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η φιλοδοξία του.

Οι δημοσιογράφοι που περίμεναν τους σταρ του ΝΒΑ στο κόκκινο χαλί τον ρώτησαν τι θα σήμαινε για αυτόν να κερδίσει το βραβειο του MVP για αν απαντήσει: " Ήρθαμε ως οικογένεια για να γιορτάσουμε. Προφανώς όλη την σεζόν έκανα ό,τι μπορούσα για να νικάει η ομάδα μου. Αν δεν κερδίσω το βραβείο, θα προσπαθήσω να επιστρέψω την επόμενη σεζόν για να το κερδίσω".

Ακολούθως οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιάννη σε ποιον θα έδινε το βραβείο αν δεν ήταν αυτός υποψήφιος, με τον σταρ των Μπακς να επαινεί τόσο τον Τζέιμς Χάρντεν όσο και τον Πολ Τζορτζ, αλλά να μην παίρνει θέση. Στην συνέχεια περιέγραψε το στυλ παιχνιδιού των αδελφών του, λέγοντας ότι ο Κώστας του μοιάζει, ο Θανάσης είναι ο πιο δυνατός και ο Άλεξ "θα γίνει τέρας".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ