NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δε με ενδιαφέρουν τα στατιστικά, είμαι διαφορετικά χτισμένος"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δε με ενδιαφέρουν τα στατιστικά, είμαι διαφορετικά χτισμένος"
AP Photo/Brett Davis AP PHOTO/BRETT DAVIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το γεγονός ότι διακόπηκε το σερί των double-double του στα 19, τονίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να νικούν οι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε ακόμα μία νίκη ( 137-96 επί των Χόρνετς), δίνοντας ακόμα ένα ρεσιτάλ, αφού είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Κάπως έτσι, διεύρυνε το σερί των Μπακς στις 11 νίκες, αλλά όχι και το δικό του στα double-double.

Έπειτα από 19 σερί double-double, ο "Greek Freak" δεν κατάφερε να συνδυάσει τον διψήφιο αριθμό πόντων του με διψήφιο αριθμό ριμπάουντ, αν και ακόμα κι έτσι έτρεξε το δεύτερο μεγαλύτερο σερί στο ΝΒΑ τα τελευταία 43 χρόνια, μετά τα 34 σερί double-double από το ξεκίνημα της σεζόν που είχε κάνει ο Μπιλ Γουόλτον την σεζόν 1976/77.

Ενώ όμως οι αριθμοί τραβούν την προσοχή, ο Γιάννης έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό, οπότε όταν κλήθηκε να σχολιάσει για το σερί του που διακόπηκε: " Δε με ενδιαφέρει φίλε. Δεν είμαι χτισμένος με αυτό τον τρόπο. Δε με ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Το ρεκόρ της ομάδας μας, που είναι 17 νίκες σε 20 αγώνες, είναι αυτό που έχει σημασία. Πάντα βέβαια μπορούμε να βελτιωθούμε".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

AP Photo/Brett Davis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ