NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Αν κάνεις ένα βήμα πίσω θα βάλω το σουτ"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Αν κάνεις ένα βήμα πίσω θα βάλω το σουτ"
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μετά τη νίκη επί των Γκρίζλις ότι έλεγε διαρκώς στον τεχνικό του Μέμφις, που πέρυσι ήταν στους Μπακς, ότι αν τον αφήσει ελεύθερο στην περιφέρεια θα ευστοχήσει.

Δεν είναι ακριβώς μυστικό ότι οι αντίπαλοι προκαλούν εδώ και χρόνια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σουτάρει όταν θέλουν να τον περιορίσουν. Η απορία όλων έμενε βέβαια: Κι αν ο Γιάννης βελτιωθεί στο σουτ τι θα γίνει; Φέτος λοιπόν δίνεται ένα μέρος αυτής της απάντησης, κάτι που φαίνεται και στα λόγια του Γιάννη.

Ο σταρ των Μπακς έδωσε ακόμα ένα σόου στη νίκη των Μπακς με 127-114 επί των Γκρίζλις, σημειώνοντας 37 πόντους με 9/16 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 10/13 βολές. Είναι βέβαια τα 3/7 τρίποντα που τράβηξαν - για ακόμα ένα παιχνίδι - την προσοχή, χάρη στα οποία ο "Greek Freak" σουτάρει πλέον με 32.5% από την γραμμή των 7.25 μέτρων την φετινή σεζόν. Και είναι η δήλωσή του μετά τον αγώνα που δείχνει πώς σκέφτεται.

Ο Γιάννης λοιπόν μίλησε στα ΜΜΕ και κάποια στιγμή κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι στον πάγκο του Μέμφις κάθεται ο Τέιλορ Τζένκινς, ο οποίος πέρυσι ήταν εκ των βοηθών προπονητών στους Μπακς. Και η δήλωσή του έδειξε ότι πλέον έχει μεγαλύτερη πίστη από ποτέ στο σουτ του.

" Ήταν περίεργο γιατί είχαμε πολλά ίδια συστήματα. Αλλά στην άλλη πλευρά του παρκέ, φώναζε συνέχεια στον παίκτη που με μάρκαρε 'κανε πίσω, κάνε πίσω'. Και του έλεγα: 'Δεν είναι η περσινή σεζόν. Αν κάνεις βήμα πίσω θα βάλω το σουτ'. Είναι ωραία να παίζω κόντρα σε αυτόν, ήταν χαρούμενος και ήθελε να μας κερδίσει. Νικήσαμε όμως επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη, με την ατάκα για τον Τζένκινς να έρχεται μετά τα 3.5 λεπτά:

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ