Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στη διάρκεια της Media Day των Μιλγουόκι Μπακς, απαντώντας για το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδας και τη free agency.

Ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια της Media Day των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Giannis ρωτήθηκε για όσα έζησε το φετινό καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την απογοήτευση του πρόωρου αποκλεισμού, εξηγώντας αρχικά πως "δεν είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μάς κόστισε την πρόκριση".

ADVERTISING

Για να επισημάνει εν συνεχεία πως "είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι της άποψης πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι όμορφο να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Όλα είναι εμπειρίες, που χρησιμοποιείς για την επόμενη φορά. Σίγουρα πάντως, δεν έχω τελειώσει με την Εθνική"!

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, καθόταν δίπλα στον αδελφό του, Θανάση, με τον οποίο θα συνυπάρξει για πρώτη φορά μετά το 2012-'13, όταν αμφότεροι αγωνίζονταν στον Φιλαθλητικό: "Από εκεί που ξεκινήσαμε, στο σημείο που είμαστε τώρα, είναι ένα υπέροχο όνειρο. Ένα μοναδικό ταξίδι" είπε σχετικά.

Όσο για το γεγονός πως το όνομά του εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια... μετακόμισης, απάντησε ορθά κοφτά πως "νομίζω ότι είναι ασέβεια για τους συμπαίκτες μου, να μιλάω για τη free agency και τι πρόκειται να κάνω".

ADVERTISING

AP Photo/Morry Gash