NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το "on your f@cking head" στον Καμπόκλο και οι... πάνες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το "on your f@cking head" στον Καμπόκλο και οι... πάνες

Δεν μπορεί να ξεχάσει το ματς με τη Βραζιλία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ξέσπασε στον Μπρούνο Καμπόκλο, δέχθηκε τεχνική ποινή και πρόστιμο 2000 δολαρίων (VIDEO).

Την 1η Σεπτεμβρίου ο Μπρούνο Καμπόκλο έστειλε μέσω του Sport24.gr μήνυμα προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: " Θα κάνω τα πάντα είτε για να τον κόψω, είτε για να τον κάνω να αστοχήσει ". Μία μέρα μετά, ο Βραλιάνος ήταν καθοριστικός στη νίκη της εθνικής του ομάδας επί της Ελλάδας, ματς που εν πολλοίς έκρινε την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Greek Freak δεν ξέχασε όσα έγιναν στην Ναντζίνγκ και τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/12) πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον παίκτη των Μέμφις Γκρίζλις .

Ο MVP κάρφωσε εντυπωσιακά στο πρόσωπο του Καμπόκλο και στη συνέχεια τον κυνήγησε μέχρι την άμυνα, φωνάζοντάς του κάποια... γαλλικά. " On your f@cking head" είπε στον Βραζιλιάνο, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με τεχνική ποινή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. "Είχα κυκλώσει αυτό το ματς στο πρόγραμμα. Όταν χάσαμε από τη Βραζιλία, ο Παπαγιάννης μου είπε ότι αυτός παίζει στο Μέμφις. Του απάντησα "τέλεια, αυτό το ματς να το δεις". Κάθε φορά που τον έβρισκα απέναντί μου, θυμόμουν όσα έγιναν σε εκείνον τον αγώνα. Είμαι πραγματικά ανταγωνιστικός και ο Καμπόκλο το γνώριζε" δήλωσε ο Αντετοκούνμπο μετά από την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης σχολίασε και το πρόστιμο των 2000 δολαρίων που πρέπει να πληρώσει στη Λίγκα για την τεχνική ποινή που δέχθηκε: " Περιμένω παιδί! Αυτά τα χρήματα είναι οι πάνες τεσσάρων μηνών" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ