NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν"
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου κάνοντας LIVE στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως είναι καλύτερος του Τζόρνταν και αποκάλυψε τους αγαπημένους του παίκτες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να προσπαθεί να γεμίσει τον χρόνο του όσο υπάρχει η διακοπή λόγω του κορονοϊού, κάνοντας αυτή τη φορά LIVE μαζι με την κοπέλα του, Μαράια.

Ο Γιάννης απάντησε χωρίς δισταγμό σε πολλές ερωτήσεις. Αφού λοιπόν πρώτα ξεκαθάρισε σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν πως " όχι, δεν είμαι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν", στην συνέχεια είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του παίκτες: Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ Τζόνσον, Στεφ Κάρι, Ντάμιεν Λίλαρντ.

Για το ποιοι θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών: ΛεΜπρόν, Τζόρνταν, Κόμπι, Μάτζικ, Σακίλ Ο'Νιλ και Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Για το ποιοι θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι αμυντικοί στο ΝΒΑ (με τη Μαράια να αναφέρει τα ονόματα των Λέοναρντ, Γιάννη και Ντέιβις): Πολ Τζορτζ, Πάτρικ Μπέβερλι, Μάρκους Σμαρτ, Μπρουκ Λόπεζ.

Για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του: Όταν οι Μπακς απέκλεισαν τους Πίστονς στα περσινά playoffs γιατί ήταν η πρώτη φορά που πέρασε τον πρώτο γύρο.

Για το ποιες ομάδες παρακολουθούσε στο ΝΒΑ όταν ήταν μικρός: Τους Λέικερς λόγω Κόμπι και τους Μπουλς λόγω Τζόρνταν.

Για το ποιοι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ίδιο: Ροναλντίνιο και Εμπαπέ.

AP Photo/Nell Redmond

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ