NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλει για συμπαίκτη τον Κάρι στο All Star Game

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, of Greece, in action against the Charlotte Hornets in the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι στο Draft του All Star Game θέλει με την πρώτη του επιλογή να διαλέξει τον Στέφ Κάρι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέρει ήδη ποιον παίκτη θέλει να επιλέξει με την πρώτη του επιλογή στο Draft του All Star Game την Πέμπτη (7/2): Τον Στέφεν Κάρι! Και δεν το κρύβει

Ο "Greek Freak" έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη επί των Νετς ( 113-94 ) όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ξέρει ποιους παίκτες θα επιλέξει και αν μπορεί να αποκαλύψει την πρώτη του επιλογή, με τον Γιάννη να απαντάει χωρίς δισταγμό.

Συγκεκριμένα, ο σταρ των Μπακς δήλωσε επί του θέματος: " Το σκεφτόμουν. Δεν έχω κάνει ακόμα λίστα, γιατί έχω πει ότι θα κάνω μία λίστα με παίκτες που θέλω να πάρω και με παίκτες που δεν θα πάρω επειδή θα τους επιλέξει ο ΛεΜπρόν. Θα πάω με τους νεαρούς παίκτες. Μάλλον θα επιλέξω πρώτο τον Στεφ Κάρι, επειδή με επέλεξε πρώτο πέρυσι και θέλω να επιστρέψω την χάρη και μετά δεν ξέρω, νομίζω ότι θα επιλέξω τυχαία. Θα επιλέξω κυρίως παίκτες που παίρνουν μέρος για πρώτη φορά στο All Star Game και φυσικά τον Κρις Μίντλετον".

Αξίζει να αναφερθεί ότι για να επιλέξει τον Κάρι ο Γιάννης θα πρέπει νωρίτερα να τον έχει αφήσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έχει την πρώτη επιλογή.

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη, με την αναφορά στις επιλογές του στο draft του All Star Game να γίνεται λίγο μετά το 3ο λεπτό:

AP Photo/Nell Redmond

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ