NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποβλήθηκε σε επέμβαση και τέθηκε εκτός δράσης

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond) AP PHOTO/NELL REDMOND

Σε επέμβαση στα δόντια υποβλήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν θα αγωνιστεί απόψε στο ματς με τους Τορόντο Ράπτορς. Άγνωστο το διάστημα της αποθεραπείας του, αν και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει τα playoffs.

Ένας έντονος πονόδοντος ενόχλησε τις τελευταίες ημέρες τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει με τον πιο δραστικό τρόπο. Ο Greek Freak δεν άφησε να χαθεί άλλος χρόνος και υποβλήθηκε τη Δευτέρα (10/8) σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Ο MVP του 2019 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και του 2020 δεν θα αγωνιστεί απόψε (01:30 ώρα Ελλάδας) απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς και θα χρειαστεί μερικές ακόμη μέρες για να επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση. Αν και μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρη η κατάστασή του και το διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο 100%, η λογική λέει πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη των playoffs (17/8) και το συναπάντημα με τους Ορλάντο Μάτζικ στον πρώτο γύρο της Ανατολικής Περιφέρειας .

O Αντετοκούνμπο δεν βγήκε από τη "φούσκα" της Disney World. Στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων το ΝΒΑ έχει δημιουργήσει κλινική ικανή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε, επιπόλαιο ή σοβαρό, περιστατικό οπότε ο Greek Freak δεν χρειάστηκε να σπάσει τους κανονισμούς (με τη συγκατάθεση φυσικά της Λίγκας) ΄για να πρέπει στη συνέχεια να μπει σε καραντίνα για μερικές ημέρες, γεγονός που θα έκανε πιο περίπλοκη την επιστροφή του στη σύνθεση των Μπακς.

Ο ηγέτης των Μπακς έχει φέτος 29.8 πόντους από 63% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο και 63% στις βολές, μαζί με 13.7 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 30.8 λεπτά συμμετοχής σε 62 αγώνες της ομάδας του Μιλγουόκι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ