NBA

Γουόριορς: Μίλησε κανείς;

Γουόριορς: Μίλησε κανείς;
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι Γουόριορς διέλυσαν τους Κλίπερς μέσα στο Λος Άντζελες στο Game 3 της σειράς και έδειξαν – ξανά – με τον πλέον προφανή τρόπο ότι στα καλά τους... δεν παίζονται.

Απέμεναν περίπου 8 λεπτά για τέλος της τρίτης περιόδου του Game 3 της σειράς των Γουόριορς με τους Κλίπερς, όταν το Γκόλντεν Στέιτ εκτόξευσε την διαφορά στους 31 πόντους (88-57). Οι συνειρμοί με το Game 2 και τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών από τους Κλίπερς ξεκίνησαν . Δεν γίνονται όμως κάθε μέρα θαύματα, με τους Γουοριορς αυτή τη φορά να κάνουν το... αυτονόητο και να παίρνουν τη νίκη με 132-105.

Στον αθλητισμό έχουν μείνει στην ιστορία στιγμές που ο αδύναμος νικάει τον δυνατό. Που ο Δαυίδ νικάει τον Γολιάθ. Αρέσουν στον κόσμο αυτές οι ιστορίες. Καμία φορά όμως, ο Γολιάθ μπορεί απλώς να διαλύσει τον Δαυίδ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Στο Game 3 της σειράς, οι Γουόριορς έκαναν ακριβώς αυτό, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Οι Γουόριορς ήξεραν ότι μετά από το κάζο του Game 2 δεν είχαν περιθώριο να χαλαρώσουν. Οι Κλίπερς προσπάθησαν να τους ζορίσουν πάλι, να τους βγάλουν από το παιχνίδι τους. Αυτή τη φορά όμως τα τρικ που δοκίμασαν δεν ήταν δυνατόν να πιάσουν. Όταν εξάλλου το Γκόλντεν Στέιτ είναι συγκεντρωμένο, είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιον αντίπαλο να το περιορίσει.

Ο Ντουράντ βέβαια ήταν απλώς το... δέντρο για τους Γουόριορς. Η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και το μοίρασμα της μπάλας στην επίθεση έκαναν όλη την υπόλοιπη δουλειά, με τους πρωταθλητές να δίνουν εμφατική απάντηση σε όσους τους αμφισβήτησαν μετά το Game 2. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ το ταλέντο τους, παρά περισσότερο το γεγονός ότι ώρες-ώρες απλώς χαλαρώνουν υπερβολικά.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΒΑ

Οι Γουόριορς έχουν κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα και τρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι μία ομάδα που όταν βρίσκεται στα πάνω της δεν έχει αντίπαλο – ακόμα και τώρα που έχασε τον ΝτεΜάρκους Κάζινς – και αποτελεί εφιάλτη για έναν αντίπαλο και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Γουόριορς: Μίλησε κανείς;
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

AP Photo/Jeff Chiu, Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ