NBA

Ίρβινγκ: Εγχείριση και τέλος η σεζόν

Ίρβινγκ: Εγχείριση και τέλος η σεζόν
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Νετς ανακοίνωσαν ότι ο Καϊρί Ίρβινγκ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Μία εφιαλτική σεζόν ολοκληρώνονται με τον αναμενόμενο τρόπο για τον Καϊρί Ίρβινγκ: Πρόωρα. Αυτό γνωστοποίησαν οι Νετς, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Σον Μαρκς, να ανακοινώνει ότι ο Ίρβινγκ θα υποβληθεί σε εγχείριση στον δεξιό ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ίρβινγκ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για κάτι παραπάνω από 2 μήνες στο ξεκίνημα της χρονιάς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ένεση κορτιζόνης για να επιστρέψει. Όπως αποδείχθηκε όμως αυτό συνέβη μόνο για λίγο.

Η επιστροφή του Ίρβινγκ στην δράση αποδείχθηκε βραχύβια, αφού μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, πριν γίνει γνωστό αμέσως μετά το All Star Weekend ότι οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Την φετινή σεζόν ο Ίρβινγκ είχε 27.4 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε μέρος σε μόλις 20 αγώνες.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ