NBA

Καλάθης σε Βινς Κάρτερ: "Τιμή μου που έπαιξα μαζί σου"

Memphis Grizzlies' Vince Carter, left with his right ankle iced, sits next to Nick Calathes, right, on the bench late in the second half of a preseason NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Monday, Oct. 20, 2014, in Dallas. The Mavericks won 108-103. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Memphis Grizzlies' Vince Carter, left with his right ankle iced, sits next to Nick Calathes, right, on the bench late in the second half of a preseason NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Monday, Oct. 20, 2014, in Dallas. The Mavericks won 108-103. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Ο Νικ Καλάθης, θυμήθηκε τη συνύπαρξή του με τον Βινς Κάρτερ στους Μέμφις Γκρίζλις τη σεζόν 2014-15 και συνεχάρη τον "Ari Canada" για τη σπουδαία καριέρα του.

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα ολοκληρωθεί κανονικά, ωστόσο οι Ατλάντα Χοκς συγκαταλέγονται στις συνολικά οχτώ ομάδες που δεν θα δώσουν το παρών στο Ορλάντο. Αυτό σημαίνει ότι τα “γεράκια” ουσιαστικά έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν χωρίς ωστόσο να υπολογίζουν τον Βινς Κάρτερ.

Για τον 43χρονο άσο η φετινή ήταν και η τελευταία της σπουδαίας καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στο οποίο αγωνίστηκε για 22 χρόνια! Τη σεζόν 2014-15 ο “Air Canada” υπήρξε συμπαίκτης με τον Νικ Καλάθη στους Μέμφις Γκρίζλις και ο διεθνής πλέι μέικερ θέλησε με τον δικό του τρόπο να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη συνύπαρξή στους στις “αρκούδες” γράφοντας στο twitter: " Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί σου στο Μέμφις. Έμαθα πολλά. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική καριέρα σου και τα καλύτερα για το μέλλον".

Photo credits: AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ