NBA

Κατηγορείται για συζυγική βία προπονητής των Τορόντο Ράπτορς

Orland Magic coach Scott Skiles reacts to a call against his team while flanked by assistant coach Mario Elie, left, and Adrian Griffin during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons Wednesday, March 23, 2016, in Auburn Hills, Mich.  (AP Photo/Duane Burleson)
Orland Magic coach Scott Skiles reacts to a call against his team while flanked by assistant coach Mario Elie, left, and Adrian Griffin during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons Wednesday, March 23, 2016, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Duane Burleson) AP

Σοκαριστικές κατηγορίες από την σύζυγο του προπονητή των Τορόντο Ράπτορς, Έντριαν Γκρίφιν, για επαναλαμβανόμενα περιστατικά συζυγικής βίας που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα από το ΝΒΑ (PHOTO).

Λίγες ώρες μετά την πρώτη του νίκη ως -υπηρεσιακός- head coach των Ράπτορς, ο Έντριαν Γκρίφιν είδε τη σύζυγό του να τον κατηγορεί με ένα μακροσκελές post στα social media για βίαιη συμπεριφορά. Η Όντρεϊ Γκρίφιν αναρωτήθηκε "πως ένας άνθρωπος που έχει κάνει ΟΛΑ αυτά καταφέρνει να ξεφεύγει", με το ΝΒΑ και την ομάδα του Τορόντο να έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους από τη στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε και έγινε δημόσια.

" Πως μπορεί ένας γονέας να λέει στα παιδιά του να μισήσουν τον άλλο τους γονέα; Πως μπορεί να μην ακολουθεί τις αποφάσεις του δικαστηρίου και να συνεχίζει τη ζωή του σαν να μη συνέβη τίποτα; Πως μπορεί κάποιος να μη στέλνει το ποσό της διατροφής και αντ' αυτού να στέλνει 200 ευρώ με visa card για να φάνε τα παιδιά του για μερικές ημέρες; Πως μπορεί να ξεφεύγει ενώ έχει σχεδόν πνίξει κάποιον που βρισκόταν στο πάτωμα και είχε σχεδόν λιποθυμήσει, ενώ έχει πετάξει κάποιον στον τοίχο με αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα, ενώ έχει σύρει μια έγκυο στο πάτωμα, ενώ έχει πετάξει κάποιον με τις πιτζάμες έξω από το σπίτι με θερμοκρασία κάτω από το μηδέν, ενώ έχει πετάξει βάζο που διέλυσε ολόκληρη πόρτα, ενώ κοιμάται με πόρνες και με έφηβες κοπέλες; Έχω αποδείξεις για ΟΛΑ. Πως μπορεί κάποιος να τα κάνει όλα αυτά και να ξεφεύγει; Θα σας πω. Επειδή βρίσκεται στο ΝΒΑ, τόσο απλά" αναφέρει στο μήνυμά της η σύζυγος του Άντριαν Γκρίφιν.

Ο 46χρονος προπονητής είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νικ Νερς στους Τορόντο Ράπτορς, στους οποίους εργάζεται από το 2018. Προηγουμένως δούλεψε στους Μπακς, τους Μπουλς, τους Μάτζικ και τους Θάντερ, ενώ ως παίκτης έκανε καριέρα σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ χωρίς πάντως να πετύχει κάτι σημαντικό (4 πόντοι, 3.2 ριμπάουντ μέσοι όροι καριέρας).

Κατηγορείται για συζυγική βία προπονητής των Τορόντο Ράπτορς
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ